Implant Dentar Çmimi - Dentist ne Tirane Cmimet

Nëse jeni duke kërkuar për dentistë me çmimet me te mira në Shqipëri jeni në vendin e duhur. Ne do të tregojmë çmimet e plota për sherbimet tona. 

Lista e Cmimeve - Trio Dental Center

All on 4, all on 6, all on 8 in Albania.
 • All on 4 qeramike €3200
 • All on 4 Zirkoni €3600
 • All on 6 Qeramikë €3800
 • All on 6 Zirkoni €4500
 • All on 8 Qeramikë €4500
 • All on 8 Zirconium €5600

Çmimet tona për shërbime të tjera dentare

 • Kurora Metalike – Qeramike €120
 • Kurorë Zirkoni-Qeramike €160
 • Kurorë e plotë monolit me zirkon €200
 • Fasetat Dentare €350-400
 • Protezë e lëvizshme €200
 • Proteza provizore €150
 • Implant titani (implantet JD) €350
 • Moncone (Abutment) €50
 • Zbardhja e dhembeve me Laser €150
 • Anestezi totale €1000
 • Sedacioni koshient €350
 • Implant Straumann + Monokon €900
 • Radiografi Panoramike €50
 • Skaneri TAC 3D €100
 • Heqje dhëmbi €20
 • Pastrim profesional i dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve €60
 • Mbushjet e dhëmbëve €40
 • Trajtimi per kanalin e rrenjes se dhembit €50
 • Devitalizzazione Multiradiculare €70
 • Kurorë e Përkohshme €30
Merrni shërbim ekselent me Trio Dental Center dhe kurseni deri në 70%
sqShqip
Request a Free Estimate, fill out the form below.