Implante All-on-8 në Shqipëri
Trio Dental Center

tek Trio Dental Center klinikë lider për implante dentare all on 8 në Tiranë. 

Tabela e përmbajtjes

Showing results of all all on 8 before and after at a male patient.
Foto ilustruese e animuar e all on 8 implantet në Shqipëri.

Të Gjitha-në-8 (All-on-8) Implante në Shqipëri - Procedura më e mirë e implantologjisë - Trio Dent

Po kërkoni një mënyrë për të rikthyer buzëqeshjen tuaj të bukur? A ju duket e vështirë të gjeni klinikën e duhur për t'u kujdesur për shëndetin tuaj oral? Është vërtetuar se shumë njerëz kanë vuajtur nga shëndeti oral, çdo vit e më shumë. Deri më tani është treguar se ndodh për shkak të mungesës së kujdesit nga ana e tyre, që normalisht i ka sjellë në shumë sëmundje dhe probleme. Megjithatë, në momentin që vendosni se doni të kujdeseni për shëndetin tuaj dentar, duhet të dini edhe vendin e duhur për të besuar veten dhe kjo është pjesa që të gjithë duket se mendojnë më shumë se çdo gjë. 

Siç e keni dëgjuar me siguri, Shqipëria ka marrë zemrat e shumë turistëve për shkak të peizazheve dhe mjedisit të saj të bukur, por mos lejoni që kjo t'ju mashtrojë. Shqipëria nuk shquhet vetëm për vendet e saj madhështore, por edhe për shërbimet dentare që ofron si vend dhe çmimet mahnitëse të përballueshme, ndaj kush tha që nuk mund të kujdeseni për kujdesin e dhëmbëve si dhe të bëni një udhëtim të vogël dhe të shijoni natyrën ndërsa jeni këtu? 

Trio Dent është një klinikë dentare që synon t'u sigurojë të gjithë pacientëve të saj kujdesin e duhur individual të nevojshëm. Ne jemi të kompletuar me një ekip shumë të kualifikuar dhe dentistë të mirëtrajnuar, në mënyrë që t'ju sigurojmë rezultatet më të mira dhe të sigurohemi që gjithçka të shkojë saktësisht sipas kërkesës tuaj. Ne jemi këtu për t'ju ofruar një mjedis të rehatshëm dhe miqësor, për t'ju ndihmuar të ndiheni të sigurt dhe të kuptoni se jeni në duart më të sigurta. Klinika jonë ndodhet në Tiranë, Shqipëri dhe ju presim të na telefononi, në mënyrë që t'ju ofrojmë përvojën më të madhe në botën e dhëmbëve. 

Stafi ynë i specialistëve

Ne kemi zgjedhur një ekip të specializuar me emrat më të mirënjohur në vend.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të zgjidhni ekspertin e duhur për realizimin e konsultës tuaj!

Kristina Beqiraj

Asistente e Kirurgjisë

Jessica

Menaxhere e Përgjithshme

Artjola

Kujdesi Ndaj Klientit

Mikaela

Kujdesi Ndaj Klientit

Rezultatet Tona

Rastet e fundit klinike për Implantet Dentare para dhe pas

Cfarë janë Implantet të Gjitha-në-6?

Foto e animuar e dhëmbëve që qëndrojnë mbi të gjithë në 8 implante.

Të gjitha-në-8 (All on 8) është një procedurë që përdoret për pacientët që kanë vetëm arsye kozmetike dhe kanë nevojë për një zëvendësim të plotë të dhëmbëve që u mungojnë. Kushdo që ka një problem me nofullën e tij ose vuan prej tij nuk është kandidat për këtë lloj procedure. Si trajtim, është shumë i ngjashëm me metodën të gjitha-në-4 (all-on-4), megjithatë, ndryshimi është se proteza mbështetet nga tetë implante dentare dhe jo nga katër dhe më së shpeshti përdoret nga pacientë që kanë kaluar një lloj dëmtimi ose gjendje. Është një zgjidhje për shumë njerëz dhe mënyra se si funksionon është se vendosen tetë implante për çdo hark dentar dhe ato funksionojnë si "ankora" për një urë dentare të fiksuar dhe të pa lëvizshme. Këto lloj implantesh dentare do të mbështesin një urë dentare fikse prej 12 deri në 14 njësi.

Materialet më të sigurta që përdorin stomatologët për implantet gjithë-në-8 janë urat prej porcelani ose zirkoni, për shkak të distancës së shkurtër që ka midis secilit implant dentar në një hark. Secili prej këtyre implanteve i nënshtrohet më pak stresit okluzal të shkaktuar nga përtypja sesa implantet të gjitha-në-4. Kini parasysh se, në mënyrë që dentisti juaj të vendosë llojin e duhur të trajtimit për ju, do të bëhet një tomografi 3D dentare, në mënyrë që ai të mund të përcaktojë nëse keni nevojë për shartimin e kockave ose zmadhimin e sinusit përpara se të vendosni implantet.

Cilat janë përfitimet e implanteve dentare Të gjitha-në-8 (All-on-8)?

Avantazhi më i madh i implanteve all-on-8 është se ato kanë një garanci të përjetshme dhe ju japin një pamje natyrale. Çdo procedurë ka përfitimet e veta, megjithatë, all-on-8 ka treguar se është një procedurë që shumë njerëz e zgjedhin, në momentin që zbulojnë përkufizimin e saktë të saj dhe avantazhet që ka. Disa nga përfitimet e tij janë: 

 • Ata duken saktësisht si dhëmbët natyralë
 • Opsionet protetike estetike
 • Edhe përhapja e forcave përtypëse
 • Proteza fikse për nofullat pa dhëmbë
 • Parandalon humbjen e kockave të nofullave pa dhëmbë
 • Zgjidhje gjatë gjithë jetës
 • Shërim më të shpejtë
All on 4, all on 6, all on 8 in Albania.

A jeni kandidati i duhur për implantet Të gjitha-në-8 (All-on-8)?

Kandidatët më të mirë për të kryer këtë lloj procedure janë ata që u mungojnë më së shumti, nëse jo të gjithë, dhëmbët përgjatë harkut të sipërm ose të poshtëm dhe edhe pse kocka adekuate është shumë e rëndësishme për këdo që kërkon vendosjen e implantit dentar, këto procedura bëjnë jo domosdoshmërisht kërkesa për një transplant kockor. Është treguar se kushdo që është duhanpirës ose përdor produkte duhani ose vuan nga sëmundja periodontale, nuk mund të jetë një kandidat i përshtatshëm për implantet all-on-8. Një çështje tjetër e rëndësishme për ju do të ishte të keni një sistem imunitar të shëndetshëm, pasi do t'ju sigurojë shërim më të shpejtë. Kjo ndodh për shkak se implantet duhet të bashkohen siç duhet me kockën tuaj në procesin e osseointegrimit. Disa nga arsyet më të forta që njerëzit kërkojnë implantet all-on-8 janë:

 • Nëse ata duan të kenë një ndryshim të buzëqeshjes
 • Nëse duan t'i nënshtrohen rindërtimit të plotë të gojës
 • Nëse ata nuk kanë nofulla të mjaftueshme në gojë, implantet e zakonshme do të kishin nevojë për densitet të lartë kockor.
Foto para pas të një pacienti që përdor të gjitha në 8 sipër dhëmbëve dhe implantet e vetme më poshtë.

Si funksionon procedura dentare All-on-8?

Në momentin që vendosni se ky është opsioni i duhur i trajtimit për ju, duhet të jeni të vetëdijshëm se si funksionon procedura. Në këtë mënyrë, ju do të dini gjithçka që kjo procedurë mund t'ju sigurojë dhe do të merrni masat e duhura përpara se të hyni në operacion. Ka rezultuar të jetë shumë më e dobishme kur jeni plotësisht të vetëdijshëm për çdo gjë të vogël përpara se të bëni këtë trajtim, dhe ka tre hapa që duhet ndjekur në procedurën e implanteve dentare të gjitha-në-8. 

 1. Konsultimi 

Hapi i parë është të bëni një konsultë me dentistin tuaj, përpara se të filloni trajtimin e implanteve dentare të gjitha-në-8. Klinika do të marrë rreze X dhe skanime diagnostikuese, në mënyrë që të verifikojë nëse e keni kockën e nofullës tuaj në kujdesin e duhur mjekësor për të vazhduar me procedurën dhe nëse nuk e bëni, atëherë mund t'ju duhet t'i nënshtroheni një transplanti kockor.

 1. Vendosja

Hapi i dytë është momenti kur hyni për të vazhduar me operacionin. Në atë moment, dentisti juaj do të fillojë të vendosë implantet në nofullën tuaj. Ky trajtim do të zgjasë rreth 2 ose 4 orë dhe pasi të përfundojë, dentisti juaj do të vendosë drejtpërdrejt një protezë provizore, e cila do të jetë prekja e fundit e procedurës.

 1. Koha e rikuperimit

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, hapi i trajtimit tuaj do të jetë koha e rikuperimit. Do të duhen rreth tre muaj që shëndeti juaj oral të shërohet plotësisht dhe duhet të dini se gjatë kësaj periudhe kohore mishrat dhe kockat tuaja do të ndryshojnë formën në mënyrë që të përshtaten me implantet. Pas osseointegrimit të plotë, dentisti juaj do të marrë masa dixhitale për të prodhuar protezën e përhershme dhe ky do të jetë hapi juaj i fundit. 

Procedura e zëvendësimit të dhëmbëve duke përdorur all on 8, një foto e saktë që tregon vendosjen e implanteve.

Cila është kostoja e implanteve të Gjitha-në-8 (All-on-8)?

Siç dihet, implantet dentare mund të jenë shumë të kushtueshme, nëse nuk keni informacionin e duhur se ku t'i kërkoni. Në varësi të vendit ku ndodheni, çmimet vijnë sipas stilit të jetesës dhe pagave dhe për këtë arsye Shqipëria ka rezultuar të jetë vendi më i mirë me çmimet më të përballueshme për shëndetin oral. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se shërbimet nuk janë të kënaqshme. Ne ofrojmë shërbimet më të mira dentare me çmime brenda buxhetit tuaj dhe madje edhe më të ulëta, kjo për shkak të taksave dhe pagave shumë më të ulëta.

Kjo do të thotë që ju mund t'i kurseni vetes një shumë të madhe parash nëse mendoni t'i kryeni operacionet tuaja dentare jashtë vendit dhe prapëseprapë të merrni rezultatet më të mëdha si në Europë, nëse jo më mirë. Kostoja e implanteve dentare që mund të bëni në Shqipëri fillon nga 300 euro dhe më pas në varësi të gjendjes që keni dhe trajtimit që ju nevojitet, mund të bini dakord për një zgjidhje me dentistin tuaj. 

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Trio Dent është këtu për t'ju udhëhequr në çdo hap të problemit tuaj. Ekipi ynë do t'ju garantojë kujdesin e duhur dhe do t'ju ofrojë shërbime dentare gjithëpërfshirëse dhe mirëkuptueshme, pavarësisht nga mosha që jeni. Qëllimi ynë kryesor është të kuptojmë çdo aspekt të shëndetit tuaj oral dhe t'ju ndihmojmë të mësoni të gjitha opsionet tuaja të trajtimit. Jini të sigurt se ne synojmë nevojat tuaja dentare dhe ju ofrojmë një plan trajtimi dentar të përballueshëm, të krijuar pikërisht për ju. Ne sigurohemi që çdo plan të ndiqet me çmime dhe aksesueshmëri transparente, gjithmonë në varësi të statusit tuaj ekonomik. 

Trio Dent ka shumë vite që ofron kujdes dentar dhe përvoja që ne si klinikë kemi fituar, ka rezultuar të jetë aspekti kryesor i suksesit tonë. Nuk ka rëndësi se nga cili vend vini, ose çfarë gjuhe flisni, dentistët tanë janë koordinatorë shumëgjuhësh të pacientëve dhe të certifikuar për kërkesat tuaja të ndryshme, në mënyrë që t'ju ofrojnë çdo nevojë që mund të keni. Ne sigurohemi që t'ju ndihmojmë të fitoni buzëqeshjen që dëshironi dhe t'ju sigurojmë me një ambient të ngrohtë dhe komod gjatë takimit ose seancave tuaja. Nëse jeni ende duke kërkuar për një klinikë që mund t'ju ndihmojë të arrini një buzëqeshje të bukur dhe të jashtëzakonshme, atëherë sigurohuni që të na kontaktoni sa më shpejt të jetë e mundur. Mos e humbisni këtë shans! 

Illustrative animation of teeth standing on all on 8 implants for teeth replacements.

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Zgjedhja e këtij lloji të trajtimit me siguri do t'ju përfitojë në një pamje natyrale. Teknika e përdorur për implantet të gjitha-në-8 (all-on-8) tenton t'ju japë një pamje natyrale dhe funksionin dhe ndjesinë e dhëmbëve tuaj të vërtetë në një periudhë të përhershme kohore. Deri më tani, nuk ka dyshim se kjo procedurë do t'i bëjë dhëmbët tuaj të duken të natyrshëm dhe askush tjetër nuk do të mund të thoshte ndryshe nëse nuk ua thoshit vetë këtë. 

Në fakt, ndryshimi më i madh midis këtyre procedurave gjendet në emrat dhe numrat e tyre. Secili emër i këtyre trajtimeve përshkruan numrin e implanteve që përdoren për t'u futur në nofullat e sipërme dhe të poshtme të pacientit. Megjithatë, një ndryshim tjetër është se sa më shumë implante të keni, aq më mirë do të shpërndajë forcat e përtypjes dhe stabilitetin. 

Në mënyrë që implantet tuaja të kenë jetëgjatësi, duhet të jeni shumë të kujdesshëm me kujdesin e rregullt oral. Ju duhet të lani dhëmbët, megjithatë, ndonjëherë mund të mos jetë e vetmja gjë që nevojitet për të mbajtur të pastër pjesën poshtë implanteve. Përveç larjes së dhëmbëve dy herë në ditë, duhet të përdorni pajisje me fije uji për të pastruar poshtë urës. 

Implantet tuaja dentare kanë nevojë për kohë për t'u bashkuar me kockën në mënyrë që osseointegrimi të ndodh me kockën tuaj të nofullës dhe më pas të lidhet me të përgjithmonë. Me operacionet e deritanishme dhe rezultatet e njerëzve, ka treguar se për të kryer këtë proces duhen rreth tre muaj ose maksimumi gjashtë. 

Ekziston një dietë specifike që duhet të ndiqni pasi të keni vendosur implante dentare dhe duhet të keni kujdes që muajt e parë të mos e neglizhoni, pasi mund t'ju shkaktojë probleme. Disa nga ushqimet që duhet të shmangni janë ushqime të forta, ushqime krokante, ushqime të forta dhe të përtypura, ushqime pikante dhe gjithashtu ushqime ngjitëse. Më së shumti duhet të përqendroheni në ngrënien e supave dhe lëngjeve, pure patatesh, produkte qumështi, tërshërë, fruta të buta dhe vezë, ndaj bëni kujdes me implantet tuaja. 

Duhet të dini se kirurgjia dentare nënkupton traumë në mishrat e dhëmbëve si dhe të nofullës, megjithatë kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se procedura do të jetë e dhimbshme, pasi përpara se të filloni dentisti juaj do të përdorë anestezi lokale ose të përgjithshme në zonën që do të bëhet operacioni, që do të thotë se nuk do të mund të ndjeni asgjë për momentin. 

Në varësi të mënyrës se si e mbani higjienën tuaj orale, implantet dentare mund të jenë shumë të dobishme për shëndetin tuaj oral. Kjo do të thotë që ju duhet të keni larje të rregullt me ​​furçë dhe fill dhe duhet të bëni kontrolle të rregullta dentare me dentistin tuaj çdo gjashtë muaj. Kjo do të bëjë që vidhosja juaj e implantit të zgjasë gjithë jetën, megjithatë, kurora, normalisht zgjat rreth dhjetë deri në pesëmbëdhjetë vjet përpara se të keni nevojë për një zëvendësim, i cili do të jetë për shkak të konsumimit. 

Kontaktoni

Merrni shërbim ekselent me Trio Dental Center dhe kurseni deri në 70%
sqShqip
Request a Free Estimate, fill out the form below.