Protezat Dentare në Shqipëri
Trio Dental Center

tek Trio Dental Center Klinikë Dentare Lider për proteza dentare në Shqipëri

Tabela e përmbajtjes

Proteza Dentare në Shqipëri – Trio Dental Center

Proteza Dentare është specialiteti i stomatologjisë që merret me restaurimin e gojës së pacientit në rastet kur janë humbur pjesët e dhëmbëve, dhëmbë të tërë ose të gjithë dhëmbët, por edhe seksione më të mëdha të indeve të gojës dhe fytyrës.

Kjo realizohet me vendosjen e dhëmbëve të bërë artificialisht në vend të atyre që mungojnë ose kanë pësuar dëmtime të mëdha nga kariesi apo fraktura. Përfshin protezat fikse (kurora, ura, inlays, fasada, etj.), proteza të lëvizshme (proteza të plota, të pjesshme ose të inlaiduara) dhe proteza implante (kurorë, ura ose proteza në implante).

Merret edhe me trajtimin e sëmundjeve të ndryshme të kyçeve dhe muskujve të fytyrës. Qëllimi I protezës është të rivendosë gojën e pacientit në mënyrë funksionale (përtypëse, të folur, eliminimin e dhimbjes) dhe estetike.

Stafi ynë i specialistëve

Ne kemi zgjedhur një ekip të specializuar me emrat më të mirënjohur në vend.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të zgjidhni ekspertin e duhur për realizimin e konsultës tuaj!

Kristina Beqiraj

Asistente e Kirurgjisë

Jessica

Menaxhere e Përgjithshme

Artjola

Kujdesi Ndaj Klientit

Mikaela

Kujdesi Ndaj Klientit

Rezultatet Tona

Rastet e fundit klinike për Implantet Dentare para dhe pas

Kategoritë e Protezave Dentare

Foto me sfond të zi që tregon kurorën e zirkonit dhe kurorën e-max.

Kurora Zirkoni & E-Max

Një kurorë zirkoni është materiali më i lartë i kategorisë së kurorave qeramike. Materiali i zirkonit ka shumë karakteristika të njëjtat me një dhëmb natyral kur i referohemi atributeve të tij mekanike. Kjo do të thotë se është një material i konsistent dhe i qëndrueshëm. 

Një kurorë E-Max është një sistem tërësisht qeramik. Materiali e-max është një nga opsionet më të këndshme që ka një pamje realiste dhe harmonizohet me të gjithë dhëmbët tuaj natyralë. 

Vendimi i këtyre dy kurorave dentare varet nga pozicioni ku duhet vendosur kurora. 

Foto me sfond të zi që tregon kurora metal-qeramike.

Kurora Metalike – Qeramike

Një kurorë metalike mund të rivendosë formën, madhësinë ose forcën e dhëmbit tuaj. Kurora qeramike njihen gjerësisht si mënyra më efikase e cila përdoret për të rikthyer pamjen natyrale dhe funksionalitetin e dhëmbëve tuaj natyralë. 

Qëllimi i kurorave metalike është që të fiksohen në implantet tuaja dentare si një zgjidhje e përhershme. Trio Dent është një klinikë dentare shumë e kualifikuar në Shqipëri, e cila ju ofron një rezultat të jashtëzakonshëm. Ky lloj materiali ndihmon dentistin të sjellë rezultatin përfundimtar dhe të dëshirueshëm të trajtimit dentar. 

Foto ilustruese e protezës së skeletit.

Protezat e Skeletit

Një protezë skeletore lidhet nëpërmjet disa lidhjeve që vendosen në dhëmbët tuaj të tjerë. Ka një numër të madh arsyesh pse dikush duhet të ketë një protezë skeletike të dhëmbëve, por nëse keni pasur një humbje të densitetit të kockave të nofullës, atëherë sigurisht që jeni një kandidat i përshtatshëm për një protezë skeletore të dhëmbëve. 

Trio Dent njihet për stafin më të mirë profesional dentar që përdor pajisjet më të fundit për të përmbushur të gjitha trajtimet e kujdesit dentar që kërkohen në fushën e stomatologjisë.

Një burrë që mban protezat në dorë dhe ia tregon pacientit.

Protezat e Dhëmbëve

Një protezë artificiale është një rivendosje protetike e lëvizshme e cila përdoret për të zëvendësuar dhëmbët që ju mungojnë. Për të shmangur ndonjë problem me protezat tuaja, si dhe për të zgjatur jetëgjatësinë e tyre, duhet të keni një plan trajtimi të duhur të kujdesit. 

Trio Dental Clinic ju jep një zgjidhje të shpejtë dhe të përgjegjshme. Kjo ndodh sepse stafi ynë është i informuar vazhdimisht dhe njëkohësisht përdor materialet dhe pajisjet më të fundit të fushës së stomatologjisë. 

Shfaqja e urave dentare për dhëmbët natyralë të njeriut si një procedurë më e mirë e zëvendësimit të dhëmbëve.

Urat Dentare

Ura e dhëmbëve është një metodë e zakonshme që përdoret për të zëvendësuar një dhëmb ose shumë dhëmbë që ju mungojnë. Është një lloj pune protetike pasi është ngjitur përgjithmonë me gojën tuaj. Nga ana tjetër, ajo ruan estetikën e buzëqeshjes tuaj dhe e mban fytyrën tuaj të pandryshuar.

Për të pasur një rezultat të sigurt dhe të përhershëm, dentisti juaj do të ekzaminojë dhëmbët tuaj dhe do të vlerësojë se cila procedurë është më e përshtatshme për nevojat tuaja. Dentistët e Trio Dent do të ndihmojnë në zgjidhjen e çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me materialet, llojet dhe procesin e këtij implanti dentar. Klinika jonë dentare është zgjedhja më e përshtatshme për të pasur rezultatin tuaj të dëshirueshëm.

Kontaktoni

Merrni shërbim ekselent me Trio Dental Center dhe kurseni deri në 70%
sqShqip
Request a Free Estimate, fill out the form below.