Implantologjia Dentare në Shqipëri
Trio Dental Center

tek Trio Dental Center Klinikë Lider për Implantologji Dentare në Shqipëri

Tabela e përmbajtjes

Imazhi që tregon rezultatet e një personi pas procedurës protezave mbi implante në Tiranë.

Implantologjia Dentare në Shqipëri – Trio Dental Center

Vetëbesimi i një personi në lidhje me dhëmbët ndikon edhe në atë se si ndihet për veten në përgjithësi dhe për pamjen e jashtme në veçanti. Implantet dentare janë zgjidhja ideale dhe moderne në rastet kur dhëmbët duhet të zëvendësohen për shkak të humbjes së një ose më shumë dhëmbëve si pasojë e sëmundjes periodontale, kariesit, dëmtimit, apo për ndonjë arsye tjetër.

Klinika Dentare Trio Dentat Center realizon çdo ëndërr tuajën. Një buzëqeshje e bukur na jep vetëbesim, na bën të ndihemi tërheqës dhe të bukur. Stafi i Trio Dent ofron shërbime të cilat janë plotësisht në përputhje me udhëzimet e sigurisë, dezinfektimit dhe antiseptikës që kërkohen për çdo trajtim të kujdesit dentar.

Stafi ynë i trajnuar mirë si dhe cilësia e shkëlqyer e infrastrukturës sonë, garantojnë të gjithë cilësinë e shërbimeve dentare që ofrohen. Mos hezitoni të kontaktoni klinikën tonë dentare për ndonjë nga problemet tuaja dentare. Trio Dent do të jetë i lumtur t'ju mirëpresë në klinikën tonë dentare dhe të diskutojë të gjitha parametrat dhe kërkesat që kanë të bëjnë me problemin tuaj si dhe çdo zgjidhje të mundshme që mund t'i japë fund problemit tuaj. Në Trio Dent jeni gjithmonë të mirëpritur!

Stafi ynë i specialistëve

Ne kemi zgjedhur një ekip të specializuar me emrat më të mirënjohur në vend.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të zgjidhni ekspertin e duhur për realizimin e konsultës tuaj!

Kristina Beqiraj

Asistente e Kirurgjisë

Jessica

Menaxhere e Përgjithshme

Artjola

Kujdesi Ndaj Klientit

Mikaela

Kujdesi Ndaj Klientit

Rezultatet Tona

Rastet e fundit klinike për Implantet Dentare para dhe pas

Çfarë Është Implantologjia Dentare?

Implantologjia Dentare studion procedurën e trajtimit restaurues të implanteve dentare, e cila përfshin edhe mënyrën e të procedurës totale por në mënyrë të sigurt, e cila duhet të shkaktojë sa më pak dhimbje dhe stres te çdo pacient.

Kur i referohemi implantologjisë dentare, flasim për një fushë të vështirë po aq edhe sfiduese ku shumë dentistë të përgjithshëm shumicën e kohës e kanë të vështirë të përballojnë këtë lloj procesi. Përkundër kësaj, një implantolog dentar fokusohet në proces dhe u ofron pacientëve një proces më të lehtë dhe efikas të marrjes së dhëmbëve të tyre zëvendësues. 

Fusha e stomatologjisë së implanteve dentare kërkon stomatologë të cilët janë të plotësuar mjaftueshëm mirë në fushën e implantologjisë, si dhe të aftë për të ofruar një diagnozë të saktë, trajtim cilësor dhe kujdes të mëvonshëm për pacientët e tyre. Procedura e implanteve dentare shpesh shkakton ankth dhe stres tek pacientët, ndaj në këtë rast, kur pacienti ndiqet nga një ortodont i fokusuar në implantologjinë dentare, ai ndihet i sigurt gjatë gjithë procesit.

Si Funksionon Implantologjia Dentare?

Procedura e implantologjisë dentare ku zëvendësohen dhëmbët që mungojnë, është një procedurë e detajuar për çdo dentist. Përkundër kësaj, është një proces mjaft i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë për pacientët. Në thelb, procedura e vendosjes së implantit dentar përfundon në tre hapa. Ato hapa janë:

  • Vendosja e implantit dentar
  • Vendosja e dhëmbëve artificialë
  • Kujdesi i mëtejshëm dhe Kontrollet Dentare

Natyrisht, ekziston edhe një procedurë tjetër gjithëpërfshirëse e cila përfshihet për të përcaktuar nëse pacienti është kandidat i përshtatshëm për implantologji dentare si dhe mënyrën e saktë se si duhet kryer dhe përfunduar procedura.

Pas momentit që stomatologu dhe pacienti bien dakord për të vazhduar me implantet dentare, atëherë caktohet një takim për vendosjen e tyre. Ky takim përfshin vendosjen e implantit në gojën tuaj. Në momentin që implanti lidhet me nofullën tuaj, atëherë një dhëmb artificial vendoset në abutmentin e implantit. Si rezultat, pacienti do të ketë një dhëmb ose dhëmbë të cilët do të duken, ndjehen dhe do të kenë një funksion si dhëmbët natyralë.

Cilat Janë Përfitimet e Stomatologjisë së Implanteve?

Implantologjia Dentare ka përfitime të ndryshme në krahasim me llojet e tjera të restaurimit të dhëmbëve. Këto përfitime përfshijnë ato të mëposhtme:

  • Përmirësojnë pamjen tuaj
  • Ndihmojnë me funksionimin
  • Janë një zgjidhje afatgjatë
  • Zvogëlojnë shqetësimet tuaja për shëndetin

Përfitimi më i dukshëm i implantologjisë dentare është se kur ka një vend të boshllëkut i cili është shkaktuar nga dhëmbi ose dhëmbët që mungojnë, ai do të zëvendësohet me një grup dhëmbësh të rinj të bukur dhe tërheqës. Kjo jo vetëm që ndihmon në pamjen tuaj, por gjithashtu rrit aftësinë tuaj për të ngrënë dhe pirë.

All on 4, all on 6, all on 8 in Albania.

Kategoritë e Implantologjisë

Impantet All-On-4

Kur ju mungojnë disa dhëmbë që mund të jenë shkaktuar nga një dëmtim apo edhe nëse keni një karies, atëherë një procedurë e implanteve All on 4 është zgjidhja e duhur për ju. Ky lloj procesi është një zgjidhje zëvendësuese afatgjatë e cila ju ndihmon të zëvendësoni një rresht të plotë të dhëmbëve që mungojnë. 

Për t'u siguruar që ju jeni të përshtatshëm për këtë lloj procedure, stafi i Trio Dent do të kërkojë historikun tuaj mjekësore dhe dentar. Pas kësaj ne do t'ju ekzaminojmë dhe do të kemi një pamje të plotë të situatës suaj aktuale. 

Implantet All-On-6

Implantet All-on-6 përdoren për të rivendosur harkun e plotë të sipërm ose të poshtëm të dhëmbëve tuaj në një urë tërësisht dentare. Nëse dëshironi të keni një rezultat natyral dhe tërheqës, atëherë zgjidhja e implanteve All on 6 ju ofron 6 implante dentare dhëmbësh me pamje natyrale.

Për të qenë plotësisht i sigurt se jeni një kandidat i përshtatshëm për këtë procedurë, Trio Dental Clinic do të bëjë diagnostikimin më të përshtatshëm si dhe planifikimin e duhur të implantit dentar. Stafi ynë do t'i kushtojë vëmendje të madhe çdo detaji për të mos u përballur me ndonjë situatë të padëshiruar.

Implantet All-On-8

Një implant All-On-8 është një zgjidhje dentare për shumicën e njerëzve. Mënyra se si funksionon është se vendosen 8 implante për çdo hark dentar dhe funksionojnë edhe si “spiranca” për një urë fikse si dhe një urë dentare e cila nuk hiqet fare. 

Për të vendosur llojin më të përshtatshëm të trajtimit për nevojat tuaja personale, stafi i Trio Dent do të bëjë një tomografik 3D dentar dhe me këtë do të përcaktohet nëse keni nevojë të bëni një shartim të kockave ose zmadhimin e sinusit përpara se të vendosni implantin tuaj dentar.

Shembull i procedurës së shartimit të kockave për implantin dentar në Shqipëri.

Transplanti i kockave

Qëllimi i transplantit dentar të kockave është të ndihmojë trupin tuaj të rikrijojë dhe rindërtojë kockën e vet në mënyrë që të zëvendësojë pjesën ose pjesët e humbura të kockës së nofullës. Një shartim dentar kockash është një procedurë rutinë e cila stabilizon indin kockor që ndodhet në nofullën tuaj.

Në Trio Dental Center ne sigurohemi që të dëgjojmë të gjitha nevojat dhe kërkesat tuaja personale si dhe të studiojmë në mënyrë të plotë rastin tuaj dentar, në mënyrë që të ofrojmë një plan trajtimi dentar të personalizuar dhe të përshtatshëm për ju.

Foto e animuar e një mbidenture implantuese nga një klinikë dentare në Shqipëri.

Overdenturë (Proteza Dentare)

Protezat zëvendësojnë dhëmbët tuaj të sipërm ose të poshtëm dhe janë implante të lëvizshme të cilat janë të lidhura me dhëmbët tuaj natyralë apo edhe me implantet tuaja dentare. Për të pasur një procedurë plotësisht të suksesshme dhe efikase, dentisti juaj duhet të jetë i vetëdijshëm për çdo detaj të shëndetit tuaj oral dhe mjekësor, kështu që në fund t'ju japë një plan trajtimi të duhur dhe të përshtatshëm.

Trio Dental Center i kushton shumë vëmendje çdo procedure të shëndetit tuaj oral. Ne ju sigurojmë kujdes dentar të kualifikuar me çmime të volitshme si dhe një rezultat të mrekullueshëm.

Foto e animuar që tregon mbidenturën e poshtme. Sa lehtë bëhet me 4 vida.

Implantologji me ngarkim të menjëhershëm

Ky lloj implanti dentar kryhet gjatë një takimi të vetëm. Një implant dentar vendoset në të njëjtën kohë me heqjen e dhëmbit tuaj natyral. Kjo procedurë zakonisht synohet për njerëzit që nuk duan të qëndrojnë pa dhëmbë për një periudhë të gjatë kohore për shkak të detyrimeve të tyre sociale ose profesionale. 

Klinika Dentare Trio është vendi më i përshtatshëm që mund të gjeni ndonjëherë në Shqipëri, për implantet tuaja të ngarkimit të menjëhershëm. Operacioni dhe proteza në klinikën tonë kryhen me përgjegjësi të plotë nga stafi ynë. Ne e bëjmë procedurën pa dhimbje me përdorimin e pajisjeve moderne dhe metodave tona moderne.

Implantologjia me Ngarkesë të Mëvonshme

Nëse kocka juaj ka nevojë për më shumë kohë për të përfunduar osseointegrimin, atëherë rekomandohet që të bëni një implantologji me ngarkesë të vonuar. Implanti vendoset pasi dentisti juaj të jetë i sigurt se implanti i vendosur është i qëndrueshëm dhe mund të mbajë presionin ose forcën e përtypjes. 

Ju mund t'i besoni stafit të Trio Dental Center dhe të jeni të sigurt për rezultatet më të mira për sa i përket buzëqeshjes tuaj. Procedura e implantologjisë me ngarkim të mëvonshëm përdoret për të përfunduar, sepse nuk bën diferencë me pamjen dhe funksionin e dhëmbëve të çdo klienti. Shumica e njerëzve janë kandidatë të përshtatshëm për një procedurë implantimi me ngarkim të mëvonshëm. 

Metal Ceramic Crowns in Albania

Implante Dentare pa dhimbje

Opsioni më i kërkuar i zëvendësimit të dhëmbëve për një proces pa dhimbje është një implant dentar pa dhimbje. Një implant dentar është i njohur për qëndrueshmërinë e tij dhe ka një aftësi të mahnitshme për të imituar pamjen dhe ndjenjën e dhëmbit tuaj natyral. Kjo procedurë ruan konturet tuaja natyrale të fytyrës dhe në këtë rast askush përveç jush nuk mund të thotë se keni vendosur një implant dentar pa dhimbje.

Trio Dental Center është një klinikë e sigurt për ju, e cila ofron gjithmonë një proces të sigurt dhe të shkëlqyer për çdo lloj plani trajtimi të kujdesit dentar. Ne i sigurojmë klientët tanë dhe u japim atyre një përvojë të përsosur dentare. Besojini Trio Dent për trajtimin tuaj të kujdesit dentar dhe ne ju sigurojmë rezultate të mrekullueshme dentare.

Kontaktoni

Merrni shërbim ekselent me Trio Dental Center dhe kurseni deri në 70%
sqShqip
Request a Free Estimate, fill out the form below.