Rreth Nesh

Klinika Jonë
Dentist në Tiranë

Klinikat dentare në Shqipëri shquhen si ndër më të spikaturat në kontinentin europian, madje edhe në mbarë botën. E gjithë kjo për shkak të trajnimit të marrë nga specialistët dhe angazhimit të tyre për të vazhduar të mësojnë për procedurat më të rëndësishme të stomatologjisë për të ofruar një shërbim cilësor.

Shumë njerëz udhëtojnë nga Europa për të vizituar Klinikat Dentare në Tiranë dhe e gjithë kjo për shkak të cilësisë së materialeve, cilësisë së specialistëve, çmimeve ekonomike që ofrojnë dhe vëmendjes ndaj pacientit.

Çfarë na veçon:

Spikatur

Stafi ynë i specialistëve

Ne kemi zgjedhur një ekip të specializuar për çdo procedurë dentare të ofruar.

Stafi ynë është listuar me qëllimin për të shpalosur njohuritë dhe për t'ju ndihmuar me konsultat tuaja!

Dr. Ilda Meta, a dentist at Trio Dental Center.

Ilda Meta

Ortodont

  • 2016-2021 Albanian University, Fakulteti i Mjekësisë, dega Stomatologji.
Dr. Kristina Beqiraj, dentist at Trio Dental Center.

Kristina Beqiraj

Dentist

  • 2018-2021 Fakulteti i Stomatologjisë, dega “Higjiena Dentare”

Kontaktoni Trio Dental Center

Na dërgoni një mesazh

By clicking the "Get a Free Quote" button below, I agree that a representative will contact me via text messages or phone calls to the phone number provided by me about the services or offers and consent is not required to make a purchase.

Direct Contact

+355685577278

24/7 Users Support

info@dentaltrio.com

Contact Via Email

Whatsapp

+355685577278

Dentist në Tiranë

Follow us on Instagram

Dentist në Tiranë

See Our Facebook Page

Location

Mon - Sunday: 8:30 AM - 9:00 PM

Office hours

Location on Map
sqShqip
Request a Free Estimate, fill out the form below.