Dentist në Shqipëri
Dentist në Tiranë

Nëse jeni duke kërkuar për një dentist në Tiranë apo klinikë dentarë ne Tiranë, keni ardhur në vendin e duhur. Në Trio Dental Center ju ofrojmë shërbimet më të specializuara dentare që mund të kërkoni, së bashku me një kujdes dentar që do t'ju bëjë të ndiheni komfort në çdo vizitë apo ndërhyrje.

Merrni shërbim ekselent me Trio Dental Center dhe kurseni deri në 70%

Foto e dentisteve ne tirane. Dentist tirane.
Dentist in Albania & Holidays
Pse të zgjidhni Shqipërinë
për Turizmin Dentar

Klinikat dentare në Shqipëri shquhen si ndër më të spikaturat në kontinentin europian, madje edhe në mbarë botën. E gjithë kjo për shkak të trajnimit të marrë nga specialistët dhe angazhimit të tyre për të vazhduar të mësojnë për procedurat më të rëndësishme të stomatologjisë për të ofruar një shërbim cilësor.

Shumë njerëz udhëtojnë nga Europa për të vizituar Klinikat Dentare në Tiranë dhe e gjithë kjo për shkak të cilësisë së materialeve, cilësisë së specialistëve, çmimeve ekonomike që ofrojnë dhe vëmendjes ndaj pacientit.

If you are looking for a dentist in Albania, Trio Dental is without a doubt the best choice. Not only because of the prices, but for the warranty and quality on every procedure. 

Përmendur

AS SEEN ON
AND OVER 250 NEWS SITES
Verified by Google

Trio Dental Center - The Best Dentist in Albania Treatments

Të gjitha në 4
“All on 4”(4 implants) with 12/14 fixed zirconia teeth
All on 6
“All on 6” (6 implants) with 12 /14 fixed zirconia teeth
Të gjitha në 8
Foto ilustruese e animuar e all on 8 implantet në Shqipëri.
“All on 8”(8 implants) with 12/14 fixed zirconia teeth
The staff of Trio Dental Center.
Klinika Jonë
Dentist në Tiranë

Ne jemi një klinikë dentare që ofron shërbimet e saj me disa dentistë në Shqipëri, kemi vite që punojmë për kënaqësinë e pacientëve tanë dhe kemi njohuri të gjera në fushën e implantologjisë dentare, operacioneve të thella kirurgjikale, parandalimit të sëmundjeve, stomatologjisë pediatrike dhe shumë degë të tjera. Profesionistët tanë janë të trajnuar në fusha të ndryshme të stomatologjisë, kështu që ne mund të ofrojmë një shërbim të specializuar për ju dhe familjen tuaj.

Ne konsiderohemi aktualisht si klinika më e mirë dentare në Tiranë nga vetë klientët tanë, të cilët na rekomandojnë dhe që udhëtojnë nga vende të tjera për të marrë shërbimet tona. Kjo sepse ne bëjmë përpjekje të mëdha për të siguruar që shërbimi ynë të jetë i cilësisë më të lartë dhe sepse specialistët tanë janë të përditësuar me teknikat më të fundit dentare në fushën e shëndetit dhe estetikës dentare.

Udhëtimet dentare në Shqipëri janë mjaft të zakonshme për t'u dëgjuar, prandaj udhëzojmë veten në gjuhë të ndryshme në mënyrë që një vizitor të ndihet komfort në klinikën tonë dhe të komunikojë saktë me ne. Duke qenë se pjesë e diagnozës nuk janë vetëm ekzaminimet fizike, por edhe ajo që ndjen pacienti dhe duhet të kemi parasysh historinë e tij mjekësore apo rutinën e jetës, ndaj komunikimi është thelbësor për ne.

Stafi ynë i specialistëve

Ne kemi zgjedhur një ekip të specializuar për çdo procedurë dentare të ofruar.

Stafi ynë është listuar me qëllimin për të shpalosur njohuritë dhe për t'ju ndihmuar me konsultat tuaja!

Dr. Ilda Meta, a dentist at Trio Dental Center.

Ilda Meta

Ortodont

  • 2016-2021 Albanian University, Fakulteti i Mjekësisë, dega Stomatologji.
Dr. Kristina Beqiraj, dentist at Trio Dental Center.

Kristina Beqiraj

Dentist

  • 2018-2021 Fakulteti i Stomatologjisë, dega “Higjiena Dentare”
Rezultatet

Rezultatet e fundit nga klinika para & pas

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Stomatologët në Shqipëri zakonisht ofrojnë trajtime profesionale për një çmim të përballueshëm. Por në Trio Dental Center ju ofrojmë: shërbim cilësor, pajisje të nivelit të lartë, shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe një çmim të përballueshëm. Plus një konsultë falas në internet që ju lejon të dini nëse ata mund ta trajtojnë problemin tuaj dhe çmimin e përafërt.

Sigurisht që duhet. Ne e dimë se jo të gjithë dentistët në Shqipëri do t'ju trajtojnë mirë dhe do t'ju ofrojnë shërbim cilësor, por është thelbësore të bëni një kërkim se cilët janë më të rekomanduarit përmes internetit, gazetave, madje edhe nga të njohurit që kanë bërë tashmë stomatologji. turizmit në vend.
Cilësia dhe motivimi për të vazhduar mësimin, pavarësisht se tashmë kemi një diplomë të varur në muret tona. Ne përpiqemi shumë për të ofruar kujdesin më të mirë ndaj klientit dhe teknikat më të përditësuara në botën e dhëmbëve.
Përgjigja përfundimtare është: Po. Kostot janë më të lira, shërbimet janë më të shpejta dhe më efikase, cilësia e materialit është superiore dhe kujdesi është i shkëlqyer.
Shërbimet tona variojnë nga implantologjia dentare deri tek operacionet për çrregullime të nofullës dhe probleme më serioze si kanceri i gojës ose sëmundjet që konsumojnë kockën e nofullës. Nuk ka asnjë procedurë që ne nuk e dimë dhe ne kemi specialistë të shumtë që mund ta trajtojnë rastin tuaj në thellësi.
Nëse jeni duke kërkuar për dentistin më të mirë në Tiranë, ju rekomandojmë të shikoni disa kërkesa: çmimin, cilësinë e shërbimit dhe kualifikimet e njerëzve që do t'ju trajtojnë. Por nëse doni një shërbim vërtet të besueshëm, mund të caktoni një takim me ne në Trio Dental Clinic dhe të keni një përvojë unike.
sqShqip
Request a Free Estimate, fill out the form below.