Contact Trio-Dental Center

Nëse jeni duke kërkuar për një dentist në Tiranë, keni ardhur në vendin e duhur. Trio Dental Center ju ofron shërbimet më të mira dentare në Tiranë, Shqipëri si dhe kujdes mjekësor të specializuar nga një staf i cili do t'ju bëjë të ndiheni si në shtëpi gjatë gjithë qëndrimit tuaj.

Kontaktoni Trio Dental Center

Na dërgoni një mesazh

By clicking the "Send Message" button below, I agree that a representative will contact me via text messages or phone calls to the phone number provided by me about the services or offers and consent is not required to make a purchase.

Direct Contact

+355 68 55 772 78

24/7 Users Support

info@dentaltrio.com

Contact Via Email

Text on Whatsapp

+355685577278

Dentist në Tiranë

Follow us on Instagram

Dentist në Tiranë

See Our Facebook Page

Vendndodhja

Mon - Sunday: 8:30 AM - 9:00 PM

Office hours

Location on Map
Stafi ynë i specialistëve

Ne kemi zgjedhur një ekip të specializuar me emrat më të mirënjohur në vend.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të zgjidhni ekspertin e duhur për realizimin e konsultës tuaj!

Ilda Meta

Ortodonte

Donato Sava

Kirurg Dentar

Marsida Murati

Mjeke Protetike

Kelta Brecai

Asistente Dentare

Kristina Beqiraj

Asistente e Kirurgjisë

Jessica

Menaxhere e Përgjithshme

Artjola

Kujdesi Ndaj Klientit

Mikaela

Kujdesi Ndaj Klientit
sqShqip
Request a Free Estimate, fill out the form below.