Stomatologjia Estetike në Shqipëri – Trio Dent
Trio Dental Center

tek Trio Dental Center Klinika Dentare Kozmetike Lider ne Tirane, Shqiperi. 

Tabela e përmbajtjes

Showing a person teeth before and after teeth whitening procedure in Albanaia, a cosmetic dentistry Albania service.

Stomatologjia Estetike në Shqipëri – Trio Dental Center

Stomatologjia estetike thekson përmiresimin estetik të pamjes së dhëmbëve (zbardhja e dhëmbëve, fasetat me rezinë, fasetat prej porcelani, implantet etj.), mishrat e dhëmbeve dhe mbylljen e pacientit, duke ruajtur parimet bazë të stomatologjisë klasike. Nga ana tjetër, stomatologjia tradicionale fokusohet në higjienën orale, parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve orale.

Sot zhvillimet janë të shpejta në fushën e materialeve dentare. Si rezultat, dentistët kanë nevojë për përditësime dhe trajnime të vazhdueshme për t'u përshtatur me të dhënat. Në të njëjtën kohë, teknikat moderne kozmetike dentare ndihmojnë në arritjen e ruajtjes sa më të gjatë të dhëmbëve natyralë. Përveç kësaj, metodat moderne të ndërhyrjes së dentistëve në dhëmbë bëhen në mënyrë të tillë që të minimizohet çdo dëmtim i dhëmbëve natyralë.

Stomatologjia estetike ofron shumë mundësi për pacientët që nuk janë të kënaqur me buzëqeshjen e tyre. Me teknologjinë bashkëkohore të materialeve qeramike kemi mundësinë të ofrojmë punime të estetikës së lartë të cilat mund të jenë kurora, faseta dentare të dhëmbit apo inserte. Klinika dentare e Trio Dent është udhëçelës në rigjenerimin e buzëqeshjes suaj, me një eksperiencë shumëvjeçare në fushën e stomatologjisë. Ne jemi këtu për t'u përballur me çdo problem që keni, sado i ndërlikuar të jetë, në mënyrë të shpejtë dhe të besueshëme me teknikat më të vlefshme dhe inovative.

Stafi ynë i specialistëve

Ne kemi zgjedhur një ekip të specializuar me emrat më të mirënjohur në vend.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të zgjidhni ekspertin e duhur për realizimin e konsultës tuaj!

Ilda Meta

Ortodonte

Donato Sava

Kirurg Dentar

Marsida Murati

Mjeke Protetike

Kelta Brecai

Asistente Dentare

Kristina Beqiraj

Asistente e Kirurgjisë

Jessica

Menaxhere e Përgjithshme

Artjola

Kujdesi Ndaj Klientit

Mikaela

Kujdesi Ndaj Klientit

Rezultatet Tona

Rastet e fundit klinike për Implantet Dentare para dhe pas

Kategoritë e Stomatologjisë Estetike

Demonstrating Invisalign braces from a photo angle above them, they are seated in a blue table.

Invisalign

Invisalign Aligners janë tela të padukshme që janë provuar klinikisht se janë një zgjedhje efikase. Ato mund të përdoren për të trajtuar probleme nga më të thjeshta deri tek ato komplekse që lidhen gjithmonë me drejtimin e dhëmbëve. 

Kjo lloj metode ka evoluar shumë dhe mund të jetë e përshtatshme për kurora dentare të përziera. Ortodontët dhe stomatologët e specializuar të klinikës Trio Dent ofrojnë teknikat më inovative kur bëhet fjalë për tela dentare. Invisalign Aligners janë mbajtëse të rehatshme, të lëvizshme si dhe transparente që ju ofrojnë buzëqeshjen që dëshironi në mënyrë graduale dhe të shpejtë.

Showing how dentist measure dental veneers for patients. A patient smiling while dentists decide which are the best dental veneers.

Fasetat Dentare

Fasetat dentare janë një shtresë porcelani e cila është e pranishme në formën e pllakave të holla të cilat aplikohen edhe në sipërfaqen e dhëmbit tuaj. Fasetat e dhëmbëve janë mënyra më e shpejtë për të rivendosur dhëmbët tuaj. Kjo procedurë nuk kërkon ndonjë sfumim të konsiderueshme të dhëmbëve tuaj. 

Trio Dental Center ju ndihmon të keni një procedurë pa dhimbje dhe efikase për fasetat tuaja dentare. Stafi i Trio Dent ju ofron një buzëqeshje si rezultat i nevojave dhe pritshmërive tuaja të personalizuara. Dentistët dhe ortodontët tanë ju këshillojnë në mënyrë korrekte dhe profesionale. 

A girl using her invisible dental braces and smiling.

Retainers

Retainers janë një lloj aparati i cili përdoret pas telave ose aparateve të tjera ortodontike. Është i personalizuar për çdo pacient dhe mund të jetë ose plastik ose material metali. Ata përshtaten në mënyrë të përkryer me dhëmbët dhe gojën tuaj.

Kjo metodë si rezultat ju ofron një buzëqeshje të bukur dhe tërheqëse e cila në të njëjtën kohë ruan suksesin e trajtimit tuaj ortodontik. Trio Dent ofron një pamje të jashtëzakonshme të dhëmbëve tuaj dhe ju ndihmon të ndiheni sërish rehat me njerëzit.

Teeth improvement before after. Fixing teeth and making them white.

Zbardhimi i Dhëmbëve

Zbardhimi i dhëmbëve është një mënyrë efektive për të zbardhur dhëmbët tuaj natyralë. Është një procedurë dentare që ju ofron rezultate të shpejta dhe produktive. Ju ndihmon të keni një vetëbesim të përmirësuar, si dhe të rritur në pamjen tuaj.

Ka shumë arsye që dhëmbët tuaj mund të zbardhen. Për këtë arsye, Trio Dent ka një qasje serioze, ndërgjegje dhe profesionale për çdo klient. Ne ju ofrojmë një buzëqeshje që magnetizon pamjen e njerëzve që janë rreth jush. Ne gjithmonë përpiqemi të jemi të denjë për ju dhe të tejkalojmë të gjitha pritshmëritë tuaja dentare.

A photo showing gum correction in Albania. A patient at Trio Dental Center.

Korrigjimi i Mishrave të Dhëmbëve

Korrigjimi i mishrave të dhëmbëve është një procedurë dentare që përdoret për të trajtuar disa lloje të sëmundjeve dhe gjendjeve dentare. Ekzistojnë disa lloje të korrigjimit të mishrave të dhëmbëve që dentisti juaj mund t'ju rekomandojë për të korrigjuar çdo sëmundje të shkaktuar ose gjendje dentare. 

Trio Dent kryen këtë metodë trajtimi për të rikthyer shëndetin dhe estetikën e gojës suaj dhe për t'ju siguruar një rezultat të kënaqshëm. Stomatologët dhe ortodontët tanë janë të përkushtuar t'i qasen çdo rasti të pacientit me disiplinë dhe integritet. 

Kontaktoni

Merrni shërbim ekselent me Trio Dental Center dhe kurseni deri në 70%
sqShqip
Request a Free Estimate, fill out the form below.