Këshilla

Kryesoret

Artikujt e fundit

Ushqime Që Zbardhin Smaltin E Dhëmbëve

Ushqimet Që Zbardhin Smaltin E Dhëmbëve

Gjatë viteve të fundit, kemi parë disa procedura dentare dhe produkte për zbardhimin e dhëmbëve. Disa lloje të ndryshme pastash dhëmbësh, shirita zbardhues, zbardhimi profesional i dhëmbëve

White spots on teeth.

Pse kam njolla të bardha në dhëmbë?

Të gjithë kanë dëshirë të kenë një grup dhëmbësh të bardhë dhe normalisht, ne të gjithë bëjmë çmos për të arritur një shëndet oral të përsosur. Ajo që

The link between diabetes and dental health

Çfarë lidhje ka diabeti me shëndetin oral?

Nivelet e larta të sheqerit në gjak që vijnë si pasojë e diabetit mund ta bëjnë të vështirë ruajtjen e shëndetit oral. Rrjedhimisht, njerëzit që vuajnë nga kjo gjendje

dentist debunking common dental myths

16 mite të gabuara mbi dentistrinë

Njerëzit kanë krijuar shumë ide të gabuara për trajtimet dentare dhe kujdesin ndaj shëndetit oral. Idetë e tilla të gabuara ju pengojnë ose të merrni trajtime të dobishme dentare ose

Kontaktoni

sqShqip
Request a Free Estimate, fill out the form below.