Implante All on 6 në Shqipëri
Trio Dental Center

tek Trio Dental Center Klinikë Lider për implante dentare all on 6 në Shqipëri.

Tabela e përmbajtjes

An image showing the replacement of missing teeth with all on 6 dental implants.

Të gjitha-në-6 (All-on-6) Implante në Shqipëri – Restaurimi i Gojës së Plotë me cilësi të lartë Tiranë – Trio Dental Center

Po kërkoni një mënyrë për të përmirësuar buzëqeshjen tuaj? A shikoni përreth për klinikën më të mirë dentare për t'ju ofruar rezultatet më të mira? Atëherë, sigurohuni që ne jemi këtu për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që keni për këtë temë. Kur e gjeni veten në një pozicion të tillë, mbani mend se ka zgjedhje të shumta në të gjithë Evropën për klinikat më të mira dentare dhe është në dorën tuaj të bëni zgjedhjen më të drejtë. Nuk ka rëndësi se nga cila pjesë e botës vini, kini parasysh se gjatë trajtimit dentar, mund të bëni edhe një pushim të vogël në vendin më të bukur dhe të kënaqeni. 

Shqipëria është një vend me shumë vende të bukura dhe numri i turistëve po rritet çdo vit e më shumë. Kjo jo vetëm për shkak të vendeve të mrekullueshme që mund të vizitoni, por edhe për shkak të jetës që kanë krijuar shqiptarët. Tregohet se është një vend me përfitime të shumëfishta. Në varësi të llojit të personit që jeni, mund të qëndroni ose në një vend të qetë dhe të gjelbër ose nëse preferoni jetën e festës, mund të qëndroni në një vend të zhurmshëm dhe të kënaqeni.

Shqipëria është e njohur për bukuritë natyrore, si dhe për klinikat dentare me stomatologët më të jashtëzakonshëm. Trio Dent është një klinikë dentare, e vendosur në Tiranë, Shqipëri, që ju pret. Qëllimi jonë është t'ju ofrojmë kujdes për shëndetin oral dhe trajtimet për të cilat keni nevojë. Ne ju ofrojmë një ekip stomatologësh të trajnuar mirë dhe shumë të kualifikuar, në mënyrë që të siguroheni dhe të keni buzëqeshjen më të ndritshme dhe rezultatet që kërkoni. Ju sigurojmë që të keni një mjedis miqësor dhe të rehatshëm duke marrë trajtimet më të mira dentare.

Stafi ynë i specialistëve

Ne kemi zgjedhur një ekip të specializuar me emrat më të mirënjohur në vend.

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të zgjidhni ekspertin e duhur për realizimin e konsultës tuaj!

Ilda Meta

Ortodonte

Donato Sava

Kirurg Dentar

Marsida Murati

Mjeke Protetike

Kelta Brecai

Asistente Dentare

Kristina Beqiraj

Asistente e Kirurgjisë

Jessica

Menaxhere e Përgjithshme

Artjola

Kujdesi Ndaj Klientit

Mikaela

Kujdesi Ndaj Klientit

Rezultatet Tona

Rastet e fundit klinike për Implantet Dentare para dhe pas

Cfarë janë implantet dentare të gjitha-në-6?

Implantet të gjitha-në-6 (All-on-6) njihen gjithashtu si restaurimi i plotë i implanteve të gojës ose zëvendësimi i plotë i harkut. Ky lloj trajtimi përdoret për të rivendosur harkun e plotë të dhëmbëve të sipërm ose të poshtëm në një urë të plotë. Kjo është një zgjidhje, që zakonisht përdoret për pacientët me strukturë të mjaftueshme kockore në nofull. Shumë njerëz mund të mendojnë se është i njëjti trajtim me të gjitha-në-4 (all-on-4), megjithatë, të gjitha-në-6 (all-on-6) përdor gjashtë implante për t'i vendosur në zonat e gojës me vëllimin më të lartë të kockave. Kjo procedurë është një zgjidhje për njerëzit që duan të zëvendësojnë të gjithë dhëmbët e tyre me gjashtë implante dentare me pamje natyrale.

Megjithatë, mbani mend se kjo nuk është një procedurë për të gjithë. Implantet All-on-6 janë një trajtim për pacientët me dhëmbë që mungojnë plotësisht ose që planifikojnë të heqin dhëmbët e mbetur dhe t'i zëvendësojnë me implante. Ky opsion ofron një trajtim afatgjatë si një alternativë ndaj protezave tradicionale. Implantet All-on-6 kanë funksionalitetin e dhëmbëve tuaj natyralë, nëse jo më mirë dhe ura është krijuar për t'ju siguruar me mbështetje të mirë për muskujt e faqeve dhe buzëve. Kjo ndodh, pasi rikthen lartësinë e duhur midis nofullës suaj të sipërme dhe të poshtme dhe është shumë e rëndësishme pasi nëse nuk i mbështesni ata muskuj, disa tipare të fytyrës mund të shemben nga brenda. 

Përfitimet e implanteve dentare për të gjithë gojën

Siç dihet, shumica e pacientëve kanë dëgjuar për protezat e lëvizshme, megjithatë, ajo që ata nuk dinë është se protezat e lëvizshme mund të zëvendësojnë një komponent të plotë të dhëmbëve të humbur, ndërkohë, implantet të gjitha-në-6 (all-on-6) ofrojnë një zgjidhje të përhershme për të rindërtuar një grup të plotë dhëmbësh. Kjo është diçka që mund t'ju bëjë të ndiheni përsëri të sigurt dhe t'ju lejojë të rifitoni jetën tuaj, pasi mund të hani dhe flisni pa frikën e dyshimit në çdo moment. Disa nga përfitimet e tjera që të gjitha-në-6 (all-on-6) mund të sigurojë për ju janë:

 • Proteza fikse
 • Mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë
 • Koha e shpejtë e rikuperimit
 • Zgjidhje gjatë gjithë jetës
 • Një buzëqeshje e bardhë dhe e ndritshme
 • Dukeni menjëherë më të rinj
 • Restaurimi me hark të plotë
 • Komoditeti i asnjë kufizimi dietik 

Procedure e të Gjitha-në-6 (All-on-6) Implante Dentare në Shqipëri

Momentin që e vendosni se do vazhdoni me procedurën e të gjitha-në-6 implante, duhet të dini se ka disa alternativa që ekzistojnë, si për shembull protezat, implantet dentare konvencionale dhe të gjitha-në-4 (all-on-4). Mënyra se si procedura vazhdon ka disa hapa. 

 • Konsultimi me dentistin tuaj. 

Para se të vazhdoni me operacionin, dentisti juaj do të kontrollojë gjendjen e përgjithshme dhe shëndetin e gojës dhe nofullës suaj. Nëse është e nevojshme, do të bëni disa skanime CT ose rreze X. Pasi të keni rënë dakord për zgjidhjen dhe operacionin, dentisti juaj do të marrë masat e gojës tuaj dhe së fundi, masat tuaja do të dërgohen në laborator për të krijuar protezat.

 • Anestezia

Para se të vazhdoni me operimin, dentisti juaj do t'ju japë një anestezi lokale, e cila do t'ju ndihmojë mos të ndieni asnjë llojë dhimbje gjate procesit. Pas kësaj, procesi i pastrimit dhe heqja e baktereve do të fillojë dhe kështu do të largohet indi i dëmtuar. 

 • Zëvendësimi i Implantit

Në fillim të procesit, dentisti juaj do të hapë katër vrima në pjesën e përparme të nofullës suaj dhe dy në fundin e pasmë. Më pas, implanti juaj do të vendoset në një kënd prej 30 deri në 45 gradë dhe dhëmbët tuaj të rinj do të ngjiten me implantet brenda një dite. 

Kostoja e të Gjitha-në-6 Implanteve në Shqipëri

Normalisht, pyetja e parë që ju vjen në kokë kur keni një problem dentar është se sa do të kushtojë trajtimi? Megjithatë, nëse keni njohuritë e duhura, mund të gjeni edhe klinika me shërbimin më të mirë si dhe me çmime brenda buxhetit tuaj, nëse jo më të ulëta. Siç duhet ta dini mirë, çmimet për trajtimet dentare në Europë janë shumë të shtrenjta, megjithatë Shqipëria ka çmime të përballueshme dhe rezultatet më të mira. Kjo ndodh, për faktin se në Shqipëri ka taksa shumë më të ulëta dhe gjithashtu rrogat janë më të ulëta, megjithatë cilësia është në të njëjtin nivel me atë që do të merrje në Europë, nëse jo më mirë.

Cilët njerëz mund të kenë teknikë të implantit të Gjitha-në-6 (All-on-6)?

Implantet të gjitha-në-6 (All-on-6) mund të përdoren për njerëzit me disa kushte. Ky lloj trajtimi ofrohet për personat që kanë volum dhe densitet të madh kockor në zonën e mesme të dhëmbëve molarë të vegjël të pacientëve me nofull plotësisht pa dhëmbë. Mund të bëhet edhe nëse pas nxjerrjes së dhëmbit mund të krijoni një proces të mirë pastrimi dhe nëse higjiena juaj orale është në gjendje të mirë shëndetësore. Nëse mendoni se diçka nuk është në rregull ose diçka ju shqetëson, atëherë sigurohuni që të kontaktoni dentistin tuaj, në mënyrë që të parandaloni ndonjë infeksion ose komplikim.

Është shumë e rëndësishme që nëse dëshironi të keni një rehabilitim të suksesshëm të implantit, duhet të keni diagnozën e duhur dhe planifikimin e duhur të implantit. Për të pasur një protezë të mirë, dentisti juaj duhet t'i kushtojë shumë kujdes çdo detaji të dhëmbëve tuaj, në mënyrë që të mos i mungojë asgjë. Kur dikujt i mungojnë dhëmbët, është krejt normale që fytyra të ketë një pamje të zhytur, gjë që do ta bëjë atë person të duket shumë më i vjetër se sa mund të jetë në të vërtetë, megjithatë vendosja e përsosur e dhëmbëve do të ndryshojë moshën e tij ose të saj. Kur vendosni të bëni implante të gjitha-në-6 (all-on-6), dhëmbët tuaj do të duken natyralë dhe do t'ju japin një buzëqeshje rrezatuese si dhe do t'ju bëjnë të dukeni, të paktën, 15 deri në 20 vjet më të rinj! 

Image of a patient after using all on 6 implants in Albania.

Pse të na zgjidhni për zëvendësimin e dhëmbëve që përfundon brenda ditës?

Trio Dental Center është klinika për t'ju ofruar rezultatet më të mira dhe për t'ju ofruar kujdesin individual dhe të duhur që ju nevojitet. Stafi ynë është plotësisht i kualifikuar dhe ne sigurohemi që t'ju ofrojmë një mjedis të ngrohtë dhe miqësor në mënyrë që të ndiheni të relaksuar gjatë takimit tuaj. Klinika jonë ka pajisje moderne dhe zyra komode, të cilat do t'ju bëjnë të ndiheni komod dhe të qetë. Qëllimi ynë kryesor është të sigurojmë që po merrni kujdesin e duhur mjekësor nga ana jonë dhe që ju të keni rezultatet përfundimtare që imagjinoni dhe keni pritur për kaq shumë kohë. Klinika jonë përfshin stomatologët më të trajnuar dhe më të aftë, kështu që ne mund t'ju sigurojmë rezultatet e ëndrrave tuaja dhe t'ju japim buzëqeshjen që keni dëshiruar dhe të garantojmë që të ndiheni rehat dhe të sigurt kur buzëqeshni para të tjerëve. 

Trio Dental Center synon lumturinë e klientit tonë dhe rezultatet që ju kërkoni. Ekipi ynë përdor teknika të avancuara stomatologjike dhe teknologjinë më të re dentare, në mënyrë që t'ju ofrojë kujdesin dentar me cilësinë më të lartë në dispozicion. Një ekip specialistësh në stomatologjinë e implanteve është këtu për t'ju ndihmuar me gjithçka që ju nevojitet, nga ruajtja e shëndetit të mirë oral deri te perfeksionimi i buzëqeshjes suaj. Do t'ju ofrohen opsionet më të mira të trajtimit dhe në momentin që do të vendosni implantet dentare, do të kuptoni se nuk do të ketë nevojë për kompromis, pasi do të keni dhëmbë të përhershëm, të cilët nuk keni nevojë t'i hiqni nga goja. Ju do të keni aftësinë për të kafshuar, përtypur dhe folur siç keni bërë me dhëmbët tuaj natyralë dhe në fund do të jeni të kënaqur dhe do të buzëqeshni lirshëm kur jeni rreth njerëzve.

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

 Dallimi për të cilin shumica e njerëzve janë të vetëdijshëm midis implanteve all-on-6 dhe implanteve të rregullta dentare është numri i implanteve të vendosura në gojën tuaj dhe shumë dentistë të kualifikuar besojnë se procedura all-on-6 siguron një buzëqeshje të fortë dhe afatgjatë, si dhe një bazë e qëndrueshme për harkun dentar protetik.

Edhe pse për shumicën e njerëzve ndryshimi është mjaft i dukshëm, për disa të tjerë mund të jetë i vështirë për t'u kuptuar. Megjithatë, all-on-4 përdor katër implante, ndërsa all-on-6 përdor gjashtë dhe tregohet se zgjedhja e procedurës all-on-6 mund të sigurojë shumë më tepër mbështetje për kafshimin tuaj dhe forcë për nofullën tuaj. Sipas gjendjes tuaj, dentisti juaj do të zgjedhë opsionin më të mirë për ju.

Si fillim, për të kuptuar përshtatshmërinë tuaj, duhet të keni një takim me dentistin tuaj. Pas kësaj, ai ose ajo do të kërkojë dhe kontrollojë të dhënat tuaja shëndetësore dentare dhe të përgjithshme dhe nëpërmjet opsioneve të ndryshme, dentisti juaj do të mbledhë informacion dhe do të kuptojë përshtatshmërinë tuaj për implantet dentare.

Të gjitha-në-6 (All-on-6) ka rezultuar të jetë një procedurë që ka ndihmuar shumë njerëz të rifitojnë buzëqeshjen e tyre të ndritshme dhe besimin. Si trajtim, ai i jep dikujt më shumë forcë dhe stabilitet për nofullën e tij me implantet e duhura dhe mund të zgjasë deri në 20 vjet. Nuk ju krijon probleme dhe ndalon lëvizjen e protezave. Shkalla e suksesit është rreth 90% pas 15 vitesh dhe i ka ndihmuar pacientët të jenë më të rehatshëm dhe të sigurt me veten. 

Procesi i all-on-6 është shumë i shpejtë dhe zgjat rreth 1 deri në 2 orë. Nëpërmjet procedurës, ju do të merrni anestezi lokale ose të përgjithshme, që do të thotë se nuk do të ndjeni asnjë dhimbje gjatë procesit.

Kontaktoni

Merrni shërbim ekselent me Trio Dental Center dhe kurseni deri në 70%
sqShqip
Request a Free Estimate, fill out the form below.